Vendégblogger ⎮ negyedik rész


 Nagyon örülök, hogy ennyien jelentkeztek vendégbloggernek - jelentkezni még mindig lehet ENNÉL a bejegyzésnél -.  Élvezem, hogy ennyi bloggert megismerhetek és együtt dolgozhatok veletek. 
 A héten Brigitta, a Stay Lady bloggere írt egy listát azokról a termékekről, amiket mindenképp szerezz be tavaszra.


Nem tudom, ti hogyan vagytok vele, de én mindig izgatottan várom az újabb szezonok érkezését. A tavaszt viszont jelentős mértékű izgalom övezi, mivel a megújulás, felfrissülés időszaka. A legtöbben ilyenkor frissülünk fel mind lelkileg, mind pedig testileg: belekezdünk új dolgokba, életmódot váltunk vagy épp lecseréljük a gardróbunk jó részét.
A tavaszi trendek mindig különbözőek kicsit, hiszen tulajdonképpen ez az év nyitánya – már ami a divatipart illeti. Sőt ebben az időszakban a legnyitottabbak talán az emberek az újításokra…
Összeszedtem nektek pár trendet, ami tuti siker lesz a 2017-es év „nyárelő” szezonjában. 

 FELIRATOK
Igazából már több éve hódítanak a feliratos darabok, tartalmazzon akár egy vicces szót, akár egy értékes üzenetet. Álljanak ezek felsőkön, kabátokon vagy akár farmerszoknyákon

VIRÁGOK
Milyen is lenne a tavasz virágok nélkül? A legnőiesebb szimbólum, kétségtelenül. A virágminta nagyságára viszont érdemes odafigyelnünk, ugyanis nem minden testalkaton mutat előnyösen. Viszont kiegészítők terén is bátran nyúlhatunk a mintás verziókhoz.

PAPUCSCIPŐK
Nem csak magas sarkakon érezhetjük magunkat nőiesnek – a legfrissebb kifutó divat szerint legalábbis semmiképp! A belebújós papucscipők hatalmas sikernek örvendhetnek idén. Egy ceruzanadrággal, sőt még egy midi körszoknyához is tökéletesen passzolnak. Azt vallom, hogy egy cipő igenis öltöztet, és meghatározza azt a bizonyos első benyomást, így igyekszem ízlésesen megválasztani a lábbeliket (is). Nálam tuti helyet kap majd egy ilyen darab is! 

SZÉLES ÖVEK
A Kardashian-klánra emlékezető, fűzőszerű övek óriási befutók. Igaz, (hála a jó égnek) nem olyan drasztikusak, mint a klasszikus, középkori társaik. A sikerük miértjét igazából elképzelni sem tudom, de véleményem szerint nagyon szépen kiemelik a derekat. Viseljük ingruhákkal, bővebb felsőkkel, így nem hat majd annyira erőltetettnek. Akik darázsderékra vágynak, azok számára igazi #musthave!

EGYVÁLLAS FELSŐK
Kiskoromat idézik, amikor is a kedvenc nyári pólóm egy ilyen darab volt. Emlékszem, majdnem minden másnap ez volt rajtam…Sokszor mondják, hogy a hát, illetve a váll villantása is lehet annyira szexi, mint a dekoltázsé. Ezzel egyet is értek. A félvállas felsők kora ismét elérkezett, legyen szó pólóról vagy ingről, elő a vállakkal!

PLATFORM
A futkosós hétköznapokon legegyszerűbb egy kényelmes tornacipőt vagy egy mokaszint felhúznunk. Ám a lapos talpú változat helyett válasszunk tavasszal platform talpakat. Amellett, hogy csalhatunk vele a magasságunkat illetően, még a lábainkat is megnyújtja. Plusz 5 cm, mínusz 5 kg!
 BÁRSONY NYAKÖRV
Tavaly tértek vissza a nyakörv típusú nyakláncok, amik ebben az évben bársony formában maradnak meg. Nőiesebbek, előkelőbbek, így akár alkalmakra is bátran viselhetjük őket. Kövekkel, gyöngyökkel díszített, fekete, színes, dupla, tripla… És még sorolhatnám a variációkat! Mindenki találhat kedvére valót, az egyszer biztos!

Nektek melyik a kedvencetek?
                                                                             

◁ harmadik rész          ötödik rész ▷
                                                                      

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Instagram